Sabtu, 7 Mac 2009

EKSPLORASI KEM DAN GOTONG-ROYONG
PENGAKAP KELANA SELANGOR

Dengan hormat dan sukacitanya Seketeriat Pengakap Kelana Selangor akan mengadakan ekplorasi kem dan gotong-royong pada butiran berikut:-

Masa: 0800 (sabtu) - 1700 (ahad)
Tarikh: 21 /03/09 - 22/03/09
Lokasi: Kem Temasya Rimba Templer, Rawang.
Bayaran: RM10 setiap peserta (termasuk makan+BBQ)

Sehubungan dengan itu, diminta peserta membawa peralatan gotong royong seperti parang, mesin rumput, gergaji rantai, tukul, cangkul, penyodok dan lain-lain peralatan yang difikirkan perlu. Bayaran RM10 hanya untuk sumbangan makanan dan BBQ para peserta dan perbelanjaan lain program akan ditanggung oleh Majlis Pengakap Negeri Selangor.
Surat jemputan program telah dihantar kepada semua Pesuruhjaya Daerah dan sebarang pertanyaan boleh dirujuk kepada Pengarah Program En.Haffiz Hamdan di talian 012-2621154 atau berhubung terus dengan Penolong Pesuruhjaya Negeri (Tugas Khas - Kelana) En. Mohd Fadzil Mohd Yusof merangkap Pengerusi Seketeriat Pengakap Kelana Negeri Selangor di talian 012-3035531.

Blog Seketeriat Kelana Selangor telah beroperasi dia alamat http://kelanaselangor.blogspot.com/ dan boleh dihubungi di alamat kelanaselangor@gmail.com untuk sebarang pertanyaan dan permakluman. Diharap pihak tuan dapat memaklumkan program ini kepada pasukan-pasukan kelana di daerah tuan dan surat jemputan program ada dilampirkan bersama.

Harap maklum dan terima kasih.

KHAIRUL FAIZAL HJ. RAMLI
Setiausaha
Seketeriat Pengakap Kelana Negeri Selangor
http://kelanaselangor.blogspot.com/
kelanaselangor@gmail.com

Surat Jemputan program boleh didownload dari link berikut:
http://docs.google.com/gview?a=v&attid=0.1&thid
=11fdc95441918e1f&mt=application%2Fpdf